Соковитий, солодкий та яскраво-червоний
Червоні ягоди для прикраси
Сезон ягід починається у травні. Його розпочинає наша улюблена полуниця. Літня малина, смородина, аґрус та чорниця приєднуються до них у червні. Осіння ожина та малина з'являється пізніше, завершуючи сезон ягід. Для нашого ягідного чизкейка ви можете повністю вільні вибирати, які фрукти використовувати. Якщо ви готуєте торт у серпні, а чорниця вже застигла в саду, ви можете замінити полуницю чорницею!

Інші способи для чискейку
виключно солодких ягід, кілька зернят граната забезпечують фруктову свіжість. Смачні фрукти доповнюють кілька цукеркових сердечок або без. Ви можете легко приготувати власне без збитих яєчних білків та великої кількості цукру або купити його, якщо вам потрібно щось швидко.

Інгредієнти для ягідного чизкейку
Щоб приготувати чизкейк, вам знадобитися рознімна форма діаметром 25 см, кухонний комбайн з S-подібним лезом для подрібнення фісташок, пергаментний папір, невелика каструля та щонайменше дві миски. Плюс, звичайно ж, приготування для самого торта: смачне вівсяне печиво з цільної пшениці, фісташки, нежирний кварк, вершковий сир, яйця, вершки, цукор і, звичайно ж, солодкі ягоди.
1) Інгредієнти:
-
300 г цільнозернового вівсяного печива
-
50 грамів фісташок
-
120 грам вершкового масла
-
Інгредієнти для начинки
-
250 г нежирної кварки
-
2 упаковки вершкового сиру (підвійний шар вершків)
-
120 грамів цукру
-
1 столова ложка лимонної цедрі
-
50 мл рідких вершків
-
4 яйця
2) Для начинки чізкейку:
-
жменя ягід, таких як полуниця, малина
-
Насіння граната за потребою
-
2-4 без
-
кілька маленьких цукеркових сердечок, щоб посипати серце

Притиснути тісто для торта

Викладіть спосіб

Помийте фрукти.

Подача торта
Соковитий, солодкий та смачний
Рецепт ягідного чизкейку
-
Змастіть рознімну форму маслом і застеліть дно пергаментним папером.
-
Крупно наріжте фісташки та дуже дрібно збийте їх із цільнозерновим вівсяним печивом у кухонному комбайні.
-
Розтопіть масло в мікрохвильовій печі або в невеликій каструлі на слабкому вогні, потім додайте крихту печиву.
-
Вилийте суміш фісташкового печива в підготовлену рознімну форму.
-
Притиснути високий край приблизно на два-три сантиметри до дна.
-
Охолодіть основу з печива.
-
Розігрійте духовку до 160°C на сильному/слабкому вогні та поставте форму для запікання на нижню полицю духовки, заливши її гарячою водою.
-
Тим часом ми можемо приготувати спосіб. Просто помістіть усі інгредієнти в миску та добре перемішайте.
-
Вилийте спосіб для чискейку у підготовлену рознімну форму.
-
Випікайте рознімну форму на середній поліці над формою для випікання приблизно 50 хвилин.
-
Потім вимкніть духовку, трохи відкрийте дверцята духовки, але залиште пиріг у духовці, поки вона повністю не охолоне.
-
Потім поставте чизкейк у холодильник на кілька годин або на ніч.
-
Перш ніж гість подзвонити у дзвінок, можна прикрасити чизкейк полуницею, малиною, зернами граната, безе та цукерковими сердечками.
Бажаємо вам смачного!