Найпростіший рецепт сорбету, який ви коли-небудь пробували

Рецепт кавунового сорбету з одного інгредієнта від PureWow

Сік кавуна останнім часом набирає популярність — його хвалити блогери, фітнес-ентузіасти та навіть продавці на фермерських ринках. І це не дивно — хоча кавун здається просто водою з фруктозою, насправді він є чудовим джерелом вітаміну С, фенольних антиоксидантів, лікопіну (важливого для серцево-судинної системи), вітаміну А та інших поживних речовин.

Все це звучить чудово, але будьмо чесні — скільки б салатів чи кавунового соку ми не споживали, в спекотний літній день усі насправді мріють про щось холодне й освіжаюче... бажано морозиво. Якби ж воно було таким же корисним, як пляшка свіжого соку... Насправді — воно може бути таким!

Сорбет із кавуна від PureWow — із цього матеріалу

Рецепт кавунового сорбету з одного інгредієнта від PureWow

Приблизно тиждень тому я натрапив на найпростіший рецепт сорбету від PureWow, який містить лише один (!) інгредієнт — кавун. Це звучало надто добре, щоб бути правдою, тож ми спробувати спробувати — і скажемо вам... це справжнє вау . Найсвіжіший, найпростіший, найменший «винний» і водночас найсмачніший сорбет, який ви тільки зустрінете.

Як готувати:

  1. Очистіть стиглий кавун і наріжте кубиками (віддаліть кісточки, якщо кавун не безкістковий).

  2. Розкладіть кубики на деку або тацю та поставте в морозильну камеру.

  3. Коли кавун повністю замерзне (приблизно за 2 години), збийте кубики порціями в блендері.

  4. Перекладіть пюре в глибоку форму або контейнер.

  5. Заморозьте знову на 1–2 роки — до консистенції, придатної для формування кульок ложкою.

 

І ще один секрет, який змінює гру:

Нам дуже сподобалася класична версія сорбету з одного кавуна, але ми обожнюємо поєднання кавуна з чебрецем . Тож ми просто додали трохи свіжого чебрецю до пюре перед іншими замороженнями. ОЙ. Це змінило все.

Просто додайте свіжі листочки чебрецю до збитого кавуна перед тим, як поставити його у морозилку вдруге. Наступний наш експеримент — додавання шоколадної крихти. Ммм.

Спробуйте та дайте знати, яка версія вам більше сподобалася!