Додайте свіжий штрих до своєї святкової випічки з цими смачними рецептами печива, до складу яких входять трави, які ви можете виростити у своєму розумному саду. Незалежно від того, чи це пісочне печиво, цитрусові нотки чи класичне печиво з шоколадною крихтою та травами, ці рецепти неодмінно вас вразять. Випікайте із задоволенням і створюйте власні шедеври!

 

Імбирно-розмаринове пісочне печиво

Вийдіть за межі традиційного імбирного печива цього Різдва та спробуйте імбирно-розмаринове пісочне печиво. Легке, ніжне, ідеально поєднується з чашкою кави чи чаю.

Інгредієнти:

  • 1 склянка несоленого вершкового масла (2 палички), розм’якшеного
  • ¼ склянки чистого кленового сиропу
  • ½ склянки цукрової пудри
  • 2 склянки пшеничного борошна вищого ґатунку
  • ½ чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка меленого імбиру
  • 1 столова ложка свіжого розмарину, дрібно нарізаного
  • ½ склянки цукру
  • ½ столової ложки свіжого імбиру, тертого

 

Інструкція приготування:

  1. Збийте розм'якшене вершкове масло, кленовий сироп і цукрову пудру разом за допомогою ручного міксера у великій мисці.
  2. В окрему миску просійте борошно, сіль і мелений імбир. Відміряйте в свіжому розмарині.
  3. Збийте, а потім всипте у вологі інгредієнти, помішуючи, поки тісто не зійдеться.
  4. Покладіть довгий шматок поліетиленової плівки на стіл і викладіть тісто в центр.
  5. Сформуйте форму поліна, а потім запечатати, склавши поліетиленову плівку на тісто для печива. Згорніть, щоб вийшло округле поліно печива.
  6. Перекладіть в холодильник і охолодіть не менше двох годин. Ідеально підходить ніч.

 

Імбир, розмарин, пісочне печиво, кружечки на тарілці перед випіканням

Випікайте печиво з розмарином

  1. Розігрійте духовку до 350 ° F. Застеліть деко пергаментним папером або антипригарним килимком для випічки.
  2. З'єднайте цукровий пісок і тертий імбир в невеликій мисці. Перемішайте разом за допомогою виделки або ложки.
  3. Дістаньте поліно з печива з холодильника.
  4. Посипте імбирний цукор на плоску поверхню. Розкачайте тісто по ньому, поки зовнішня сторона не покриється.
  5. За допомогою кондитерського скребка наріжте тісто на кружечки печива товщиною 2 см.
  6. Викладіть печиво на деко, залишаючи дюйм навколо кожного печива.
  7. Після того, як усе печиво буде нарізано та викладено на деко, перемістіть його в морозильну камеру на 10-хвилинне охолодження.

Робимо це для того, щоб пісочне печиво не розтеклося в духовці.

8.  Після охолодження перемістіть деко (дека) у попередньо розігріту духовку та випікайте 15-20 хвилин. Вони готові, коли верхівки стануть золотисто-коричневими. Повністю остудіть на решітці, а потім насолоджуйтесь!

стопка пісочного печива з імбиром і розмарином на тарілці з червоною серветкою