Додайте свіжий штрих до своєї святкової випічки з цими смачними рецептами печива, до складу яких входять трави, які ви можете виростити у своєму розумному саду. Незалежно від того, чи це пісочне печиво, цитрусові нотки чи класичне печиво з шоколадною крихтою та травами, ці рецепти неодмінно вас вразять. Випікайте із задоволенням і створюйте власні шедеври!
Імбирно-розмаринове пісочне печиво
Вийдіть за межі традиційного імбирного печива цього Різдва та спробуйте імбирно-розмаринове пісочне печиво. Легке, ніжне, ідеально поєднується з чашкою кави чи чаю.
Інгредієнти:
- 1 склянка несоленого вершкового масла (2 палички), розм’якшеного
- ¼ склянки чистого кленового сиропу
- ½ склянки цукрової пудри
- 2 склянки пшеничного борошна вищого ґатунку
- ½ чайної ложки солі
- 1 чайна ложка меленого імбиру
- 1 столова ложка свіжого розмарину, дрібно нарізаного
- ½ склянки цукру
- ½ столової ложки свіжого імбиру, тертого
Інструкція приготування:
- Збийте розм'якшене вершкове масло, кленовий сироп і цукрову пудру разом за допомогою ручного міксера у великій мисці.
- В окрему миску просійте борошно, сіль і мелений імбир. Відміряйте в свіжому розмарині.
- Збийте, а потім всипте у вологі інгредієнти, помішуючи, поки тісто не зійдеться.
- Покладіть довгий шматок поліетиленової плівки на стіл і викладіть тісто в центр.
- Сформуйте форму поліна, а потім запечатати, склавши поліетиленову плівку на тісто для печива. Згорніть, щоб вийшло округле поліно печива.
- Перекладіть в холодильник і охолодіть не менше двох годин. Ідеально підходить ніч.
Випікайте печиво з розмарином
- Розігрійте духовку до 350 ° F. Застеліть деко пергаментним папером або антипригарним килимком для випічки.
- З'єднайте цукровий пісок і тертий імбир в невеликій мисці. Перемішайте разом за допомогою виделки або ложки.
- Дістаньте поліно з печива з холодильника.
- Посипте імбирний цукор на плоску поверхню. Розкачайте тісто по ньому, поки зовнішня сторона не покриється.
- За допомогою кондитерського скребка наріжте тісто на кружечки печива товщиною 2 см.
- Викладіть печиво на деко, залишаючи дюйм навколо кожного печива.
- Після того, як усе печиво буде нарізано та викладено на деко, перемістіть його в морозильну камеру на 10-хвилинне охолодження.
Робимо це для того, щоб пісочне печиво не розтеклося в духовці.
8. Після охолодження перемістіть деко (дека) у попередньо розігріту духовку та випікайте 15-20 хвилин. Вони готові, коли верхівки стануть золотисто-коричневими. Повністю остудіть на решітці, а потім насолоджуйтесь!