Blossom's Bakery

Готуємо та печемо з квітами

Їстівні квіти

Смачне рішення протягом усього року

Будьте, як кухарі у тв-шоу та фуд-блогери. Використовуйте їстівні квіти в їжі та напоях! Багато красивих квітів можуть бути зацукровані та збережені протягом певного часу. Їстівні квіти також дуже смачні у вершковому маслі, з домашнім хлібом або вершковим сиром.

Ми підготували для вас кілька смачних рецептів оригінальних кубиків льоду, прикраси для випічки та смачні салати. Перетворіть свої кухонні витвори на справжню модну їжу!

Flower Power

BALCONERA und NIDO Cottage

Порада

Будь ласка, використовуйте тільки рослини, які не обприскувалися, та з чистих місць. Не їжте квіти зі звичайних квіткових магазинів або DIY магазинів! Свіжозібрані квіти ідеальні, якщо вони щойно відкрилися. Їхній аромат найбільш інтенсивний. Найкращий час для збирання маленьких квіткових бутонів – це ранок, коли вони повністю розцвіли. Важливо: збирайте тільки чисті квіти, тому що вони швидко втрачають свій колір та аромат при мийці.

Отримайте задоволення від квітів!

наші улюблені

«На додаток до троянд, фіалок та маргариток, є багато інших квітів та рослин, які дарують нам свої їстівні, барвисті квіти. Ось наші улюблені:

маргаритки (Bellis perennis), настурція (Tropaeolum majus), запашні герані (Pelargonium), чорнобривці тонколисті (Tagetes tenuifolia), рози (Rosaceae), лаванда (Lavandula angustifolia), рогата фіалка (Viola cornuta), бузок (Syringa vulgaris), сиринг (Cyanus segetum), кульбаба (Taraxacum)

рецепт

Інгредієнти

Sweets for my sweet...

Цукати

Цукрово-солодкі декоративні ідеи із саду

  1. Відваріть 50 г цукру на 125 мл води для утворення сиропу, потім дайте йому охолонути.
  2. Обережно занурьте квіти в сироп і поставте на лист.
  3. Дайте сиропу трохи затвердіти і додайте трохи цукру на квіти.
  4. Страва повинна застигнути протягом 1-2 тижні - готово!

Трави також можна легко зацукрувати, використовуючи той же принцип.

Порада: помістіть квіти у форму для маффінів, щоб вони застигли - таким чином вони збережуть свою форму!

рецепт

'Ice

Кубики льоду з травами, ягодами та квітами

Аромат літа для освіжаючих напоїв

Заморожені трави не тільки чудово виглядають, вони також надають кожному напою аромату. Всі види трав, такі як розмарин, базилік, м'ята та чебрець, підходять для використання в кубиках льоду.

Швидке приготування: зберіть листя. Заповніть форму для кубиків льоду водою, додайте листя і помістіть його в морозильник. Кубики льоду з їстівними квітами або дрібними ягодами (наприклад, чорницею, смородиною або малиною) не мають такого інтенсивного смаку, але класно виглядають у напої.

'Кубики льоду

RUSTICO Color 21

 

-->

YULA

 

Барвистий квітковий салат

 

Смачно, корисно та гарно!

Використовуйте квіти залежно від сезону та того, що зараз цвіте у вашому саду.
Наприклад, привабливі настурції, квіти огірковика, фіалки, троянди, незабудки, звичайні чорнобривці, їстівні хризантеми, тонколисті чорнобривці, ромашки, квіти шавлії та квіти зубка часнику.

Ви можете поєднувати ці квіти з усіма видами салату і трав - немає межі вашій творчості.

Simple and Delicious

Як це зробити: підготуйте заправку та покладіть її на один бік. Вимийте салат та додайте квіти зверху. Тільки залийте заправку на салат незадовго до їжі, інакше це може пом'якшити квіти та втратити гарний вигляд. Для ще більшого аромату обсмажте волоські горіхи ненадовго в сковороді без олії.

Барвистий квітковий салат

CUBE Color 14

 

BALCONERA Cottage