Herbs on a kitchen table with woman in the background.

 

Трави – це природна смакота!

Вони додають стравам кольору, аромату та смаку, які можуть змінити все. Але з такою кількістю різноманітних трав важко вирішити, які саме використовувати, коли чекаєте гостей і хочете приготувати ідеальний стейк.

Не хвилюйтеся! Ми підготували для вас Click and Grow Steak Seasoning Mix. Що це таке? Це набір із 9 капсул для вирощування рослин (3x кучерява петрушка, 3x чебрець, 3x кінза), які ідеально підходять для стейків! Всі трави можна вирощувати одночасно – чудовий варіант для Smart Garden 9.

Щоб розпалити ваш апетит, ми підготували короткий огляд кожної трави. Врахуйте, що, хоча вони чудові для приправлення стейку, їхня універсальність дозволяє використовувати їх і в інших стравах! Ми також додали кілька ідей для рецептів, які вас надихнуть.

Кучерява петрушка

 

Curly Parsley against a white background.

 Смак:
Чистий і злегка перцевий, з легкою землистою ноткою.

 Корисні властивості:
Листя багате на вітамін А. Стебла містять вітаміни групи B, вітамін C і багато харчових волокон, але мало цукру.

 Оптимальна температура вирощування:
18-30 °C

 Час збору врожаю:
35-84 дні після посадки.

 Цікавий факт:
Петрушка діє як натуральний освіжувач дихання! Жування цієї трави допомагає освіжити подих і нейтралізувати неприємні запахи.

 Ідеї для рецептів:

  • Традиційний англійський соус із петрушкою
  • Стейк із петрушково-часниковим маслом
  • Соус чимічуррі

Чебрець

Thyme against a white background.

 

 Смак:
Різкий, землистий, з легкими м’ятними нотками. Також має квітковий аромат, схожий на лаванду або розмарин.

 Корисні властивості:
Містить багато вітамінів А і С.

 Оптимальна температура вирощування:
18-30 °C

 Час збору врожаю:
35-84 дні після посадки.

Цікавий факт:
Існує понад 350 видів цієї популярної трави!

 Ідеї для рецептів:

  • Стейк з часником і чебрецем
  • Суха суміш спецій із чебрецем і розмарином
  • Лимонно-чебрецевий маринад

Кінза

 

Cilantro against a white background.

 Смак:
Свіжий, з легкою солодкувато-лимонною ноткою.

 Корисні властивості:
Листя кінзи багате на вітаміни A, C і K.

 Оптимальна температура вирощування:
18-30 °C

Час збору врожаю:
25-56 днів після посадки.

 Цікавий факт:
Насіння кінзи – це насправді два плоди, з’єднані разом, що надає їм гладкої, майже кулястої форми.

 Ідеї для рецептів:

  • Стейк із кінзово-часниковим соусом
  • Соус із кінзи
  • Маринад із кінзою та лаймом

Тож чого ви чекаєте? Запрошуйте друзів і готуйте щось особливе, використовуючи свіжі трави! Ще не маєте Smart Garden? У нас є чудові набори, щоб допомогти вам розпочати! 

Steak seasoning mix product collage.