Торфосуміш для зелених рослин і пальм COMPO SANA®.
Компанія COMPO — виробник мінеральних добрив і торфосуміші для домашнього квітництва, садівництва, професійного, ландшафтного озеленення. Компанія на ринку добрив вже більше 60 років, з 1956.
COMPO — лідер європейського ринку в сегменті біологічних, хімічних продуктів для дому та саду, спеціалізованих добрив для професійного використання. Сьогодні добрива та торфосуміші COMPO експортуються більш ніж в 100 країн світу.
Готовий до використання ґрунт для всіх зелених домашніх, балконних рослин, а також для пальм і папоротей. Добриво в складі суміші дає негайний ефект і задовольняє потреби рослини, забезпечуючи їх поживними речовинами до 8 тижнів. PERLITE (Перліт) — кульки з вулканічних порід, які забезпечують пухку структуру ґрунту та затримують вологу. Спеціальний активатор кореневої системи підтримує збалансоване надходження поживних речовин і води, та забезпечує гарний ріст коренів
Особливості:
- Добриво негайного дії, що працює протягом 8 тижнів.
- Сприяє поглинанню води в достатніх кількостях.
- Активно розвиває кореневу систему рослин.
- Забезпечення енергійного зростання та розвитку гарної, насиченої зелені.
Рекомендації щодо застосування:
І етап
1. На балконі та терасі використовуйте тільки горщики з отвором для стоку води.
2. Для хорошого дренажу можна додати трохи гравію або керамзиту.
3. Спочатку роздробити ґрунт COMPO SANA®, щоб він не містив грудок і ущільнень.
4. Потім заповніть дно горщика ґрунтом.
ІІ етап
Перед тим, як помістити рослину в горщик, ретельно видаліть старий ґрунт і залишки мертвих коренів. Порада: відстань між двома рослинами в одному горщику має бути не менше 15 см.
ІІІ етап
Заповніть горщик ґрунтом, 1 см до краю, і акуратно притисніть його. Нарешті сформуйте ободок для поливу навколо висадженої рослини, а потім добре полийте (в залежності від виду рослину).
Період застосування: березень — жовтень.
У домашніх умовах можна використовувати цілий рік.
Склад: органічний ґрунт, рослинні речовини, перліт, добрива.
Термін придатності — 5 років від дати виготвлення.