Вирощуйте свіжий гірський чабер вдома!
Чабер має антисептичну, ароматичну, вітрогонну та травну дію.
У кулінарії гірський чабер дуже добре поєднується як з квасолею, так і з м’ясом. Його також можна використовувати в супах і соусах, можна додавати в панірувальні сухарі, як покриття для різного м’яса, включаючи форель.
Переваги Click & Grow гірського чаберу:
Легко вирощувати в Click & Grow Smart Garden.
Ви отримаєте досвід «від саду до тарілки» на власній кухні.
Без додавання пестицидів, гербіцидів чи ГМО — ви отримаєте органічні чисті трави.
Найпростіший спосіб виростити багату вітамінами зелень в домашніх умовах.
Чудовий смак і аромат.
Smart Soil
Натхненний технологією NASA, Smart Soil створює ідеальне середовище для процвітання ваших рослин. Smart Soil забезпечує рівномірний розподіл води всередині наноструктури, тому коріння рослин мають постійний доступ до води.
Це гарантує, що рослини мають ідеальний рівень pH і отримують оптимальну конфігурацію води, кисню та поживних речовин. Середовище для росту виготовлено з натуральних відновлюваних матеріалів і не містить пестицидів, фунгіцидів, гормонів чи інших шкідливих речовин.
Для початку роботи:
- Вставте картридж в смартпот

- Заповніть резервуар водою


Розумний грунт Click & Grow виконує всю роботу за вас
- всі картриджі створені за технологією Smart Soil, натхненною NASA
- надає ідеальний рівень pH для ґрунту
- дозує точну кількість поживних речовин, води і повітря
- контролює доступ компонентів до коріння
- рівномірно розподіляє вологу в картриджі
- не містить пестицидів, гормонів та фунгіцидів

Догляд за рослиною:
Гарський чабер (Satureja montana)
Рослина їстівна.
Перші паростки: 1-2 тижні
Зростає до: 5-12 тижнів
Найкраще росте при: 18-30°C.
Особливості:
- Кількість саджанців на одну капсулу не обмежена. Просто нехай вони всі процвітають!
- Чабер росте найкраще при лампі, яка йде в комплекті зі смартпотом! Якщо лампу встановити занадто низько, це може спалити ваші квітучі рослини. Якщо лампу встановити занадто високо, ваші рослини будуть рости високими та давати менший урожай.
- Чабер росте унікальним «повзучим» способом, виглядаючи як маленька кулька безладу. Не лякайтеся, саме так воно росте! Не потребує розбивання.
- Ви можете почати збирати врожай приблизно через чотири-шість тижнів після посадки. Акуратно обріжте рослини, залишивши рости принаймні дві пари справжніх листків. Зрізання сприяє новому росту!
- Чабер чудово підходить для сушіння і зберігати його в банці можна не менше року. Крім того, ви можете поділитися цією травою з друзями.