Вирощуйте свіжий шунгіку у своєму кімнатному саду!
Шунгіку, також відомий як коронна маргаритка, є основним зеленим листком у багатьох азіатських кухнях. Цю зелену хризантему, яка є ключовим інгредієнтом багатьох страв, легко вирощувати у своєму розумному саду Click & Grow. Шунгіку слід дуже злегка готувати, щоб вона зберегла свою хрустку структуру та смак. Додавайте до страв в останню чергу для максимального смаку!
Переваги Click & Grow шунгіку:
Цей зелений лист є чудовим джерелом вітамінів і антиоксидантів.
Свіжий і чистий, без ГМО, без гербіцидів і пестицидів. Преміальна свіжа зелень!
Розумний сад зробить всю роботу за вас. Просто збирайте врожай і насолоджуйтесь!
Досвід «від саду до тарілки» прямо на вашій кухні!
Smart Soil
Натхненний технологією NASA, Smart Soil створює ідеальне середовище для процвітання ваших рослин. Smart Soil забезпечує рівномірний розподіл води всередині наноструктури, тому коріння рослин мають постійний доступ до води.
Це гарантує, що рослини мають ідеальний рівень pH і отримують оптимальну конфігурацію води, кисню та поживних речовин. Середовище для росту виготовлено з натуральних відновлюваних матеріалів і не містить пестицидів, фунгіцидів, гормонів чи інших шкідливих речовин.
Для початку роботи:
- Вставте картридж в смартпот

- Заповніть резервуар водою



Догляд за рослиною:
Хризантема коронарна (Chrysanthemum coronarium)
Рослина їстівна.
Перші паростки: 1-2 тижні
Зростає до: 5-6 тижні
Найкраще росте при: 18-30°C.
Особливості:
- На початку може здатися, що вона росте повільно. Не потрібно проріджувати, нехай рослина просто повноцінно проростає!
- Шунгіку — це їстівна зелень, яка добре росте навіть у жаркому та вологому середовищі.
- Ви можете збирати зовнішні поодинокі листки через три-чотири тижні після посадки, більше листя з’явиться з центру рослини.
- Він має найкращий смак і найвищу поживну цінність у віці до п’яти-шести тижнів, а також останній, коли можна зібрати весь пучок за один прийом після семи тижнів.
- Збирайте пучок рослини шунгіку одним прийомом не пізніше ніж через шість-сім тижнів!
- Якщо ваш шунгіку не виробляє більше листя — ви можете використовувати їстівні жовті квіти для прикраси страв або заварювання заспокійливого чаю.