Вирощуйте свіжу мібуну у своєму саду з травами!
Цей елегантний лист салату вперше був вирощений кілька століть тому в японських буддистських садах. Його легкий гірчичний смак робить його універсальним інгредієнтом майже будь-якої кухні. Мібуну можна вживати в сирому вигляді або в смачних супах і картоплі фрі.
Переваги Click & Grow мібуну:
Мібуну легко вирощувати у вашому смартпоті Click & Grow.
Мібуна є чудовим джерелом вітамінів і антиоксидантів.
Найпростіший спосіб надати смаку вашим стравам.
Ви отримаєте відчуття від "саду до тарілки" на власній кухні.
Без ГМО, гербіцидів і пестицидів.
Smart Soil
Натхненний технологією NASA, Smart Soil створює ідеальне середовище для процвітання ваших рослин. Smart Soil забезпечує рівномірний розподіл води всередині наноструктури, тому коріння рослин мають постійний доступ до води.
Це гарантує, що рослини мають ідеальний рівень pH і отримують оптимальну конфігурацію води, кисню та поживних речовин. Середовище для росту виготовлено з натуральних відновлюваних матеріалів і не містить пестицидів, фунгіцидів, гормонів чи інших шкідливих речовин.
Для початку роботи:
- Вставте картридж в смартпот

- Заповніть резервуар водою



Догляд за рослиною:
Мібуна (Brassica rapa var. japonica)
Рослина їстівна.
Перші паростки: 1-2 тижні
Зростає до: 5-6 тижнів
Найкраще росте при: 18-30°C.
Особливості:
- Відомо, що мібуна справляється з низькими температурами, але вона також може давати хороший урожай при високих температурах у кімнатних умовах.
- Кількість саджанців на капсулу не обмежена, проріджувати не потрібно. Просто дайте рослині повноцінно рости!
- Мібуна найкраще росте, при наявності лампи яка йде в комплекті до смартпоту. Якщо лампу встановити занадто низько, це може спалити ваші квітучі рослини. Якщо лампу встановити занадто високо, ваші рослини будуть рости довгоногоми та давати менший урожай.
- Ви можете почати збирати рослину через три-чотири тижні, зриваючи більші, зовнішні листки. Збирайте врожай поступово, поки рослині не виповниться приблизно п’ять-шість тижнів.
- Ви можете збирати всю рослину через п’ять-шість тижнів після того, як її посадили. Тільки пам’ятайте, що не дозволяйте йому затримуватися більше двох місяців, щоб воно не втратило поживну цінність.
- Гірчичний смак посилюється в міру дозрівання рослини. Якщо ви віддаєте перевагу лише відтінку гірчичного смаку у своїх стравах, подумайте про те, щоб збирати його п’ять-шість тижнів!