Виростіть свіжий гісоп вдома!
Свіжий гісоп походить із країн, що простягаються від південної Європи до Центральної Азії, може похвалитися яскравими квітами та багатьма застосуваннями в народній медицині. Завдяки властивостям гісопу як антисептика, засобу для полегшення кашлю та відхаркування, його широко використовують як ароматичну та лікарську рослину. Гісоп добре росте і обов’язково принесе вам багато радості!
Переваги Click & Grow гісопу:
Доступ до користі ісопу для здоров’я без зусиль.
Гісоп — чудова свіжа добавка до домашньої вишуканої їжі.
Легко вирощувати у вашому внутрішньому саду Click & Grow.
Отримайте досвід «сад до тарілки» на своїй кухні.
Smart Soil
Натхненний технологією NASA, Smart Soil створює ідеальне середовище для процвітання ваших рослин. Smart Soil забезпечує рівномірний розподіл води всередині наноструктури, тому коріння рослин мають постійний доступ до води.
Це гарантує, що рослини мають ідеальний рівень pH і отримують оптимальну конфігурацію води, кисню та поживних речовин. Середовище для росту виготовлено з натуральних відновлюваних матеріалів і не містить пестицидів, фунгіцидів, гормонів чи інших шкідливих речовин.
Для початку роботи:
- Вставте картридж в смартпот

- Заповніть резервуар водою



Догляд за рослиною:
Гісопу лікарського (Hyssopus officinalis)
Рослина їстівна.
Перші паростки: 1-2 тижні
Зростає до: 5-18 тижнів
Найкраще росте при: 18-30°C.
Особливості:
- Не потрібно проріджувати, просто дайте рослині повноцінно проростати!
- Збирати врожай гісопу можна починати приблизно через місяць після посадки. Акуратно обріжте кінчики зеленої рослини, залишивши рости принаймні дві пари справжніх листків.
- Час від часу обережно обрізайте рослини, залишаючи рости принаймні дві пари справжніх листків. Після того буде більше зростання!
- Гісопом можна насолоджуватися свіжим, але він також чудово підходить для сушіння. Для процесу сушіння помістіть у прохолодне, сухе, добре провітрюване приміщення. Таким чином ви можете зберегти його на потім.