Виростіть свіжу листову гірчицю вдома!
Її основною особливістю є те, що вона має більш ніжну консистенція і менше гострий смак порівняно з грубою гірчицею. Листова гірчиця відзначається своєю м'якою текстурою і вираженим ароматом.
Цей продукт знаходить широке застосування в кулінарії, додаючи смак і поживні властивості різноманітним стравам. Вона може використовуватися як самостійний соус, або ж бути складовою частиною різних соусів та маринадів. Листова гірчиця добре поєднується з м'ясом, рибою, овочами і салатами, створюючи неповторний смаковий букет. Листова гірчиця також може слугувати прекрасним доповненням до сендвічів або соусів для м'яса та риби. Відмінний баланс між гостротою і ароматом робить листову гірчицю важливим компонентом в кулінарних витворах.
Популярна в багатьох приголомшливих кухнях (італійській, індійській та японській), листова гірчиця настільки ж корисна, як і універсальна. З високим вмістом вітамінів A, K і C, а також флавоноїдів і харчових волокон, листова гірчиця є переможцем, безперечно.
Переваги листової гірчиці Click & Grow:
Чудове джерело вітамінів і антиоксидантів.
Ідеальна добавка до салатів, бутербродів і соків.
Ідеальне доповнення до домашньої страви для гурманів.
Легко вирощувати у вашому внутрішньому саду Click & Grow.
Smart Soil
Натхненний технологією NASA, Smart Soil створює ідеальне середовище для процвітання ваших рослин. Smart Soil забезпечує рівномірний розподіл води всередині наноструктури, тому коріння рослин мають постійний доступ до води.
Це гарантує, що рослини мають ідеальний рівень pH і отримують оптимальну конфігурацію води, кисню та поживних речовин. Середовище для росту виготовлено з натуральних відновлюваних матеріалів і не містить пестицидів, фунгіцидів, гормонів чи інших шкідливих речовин.
Для початку роботи:
Вставте картридж в смартпот
Заповніть резервуар водою
Підключіть до мережі
Догляд за рослиною:
Гірчиця листова (Brassica juncea)
Рослина їстівна.
Перші паростки: 1-2 тижні
Зростає до: 5-6 тижнів
Найкраще росте при: 18-22°C.
Особливості:
- Зверніть увагу, що листова гірчиця чутлива до тепла і найкраще росте при температурі від 18 до 22 °C. Якщо температура вища за 24°C, то проростання пригнічується, і рослини мають тенденцію вириватися занадто рано.
- На початку може здатися, що віна росте повільно, проте, після того як проросте, зростання незабаром прискориться.
- Ви можете почати збирати окремі листки приблизно через три-чотири тижні після посадки або зібрати весь пучок через п’ять-шість тижнів вирощування ⏤ це вирішувати вам.
- Будь ласка, запишіть! У міру дорослішання рослини листя набувають сильніший і гострий смак. Якщо ви віддаєте перевагу більш м’який смак гірчиці, збирайте її через п’ять-шість тижнів.
- Якщо ваша листова гірчиця пригнічується або вже цвіте, вона не дасть більш смачного листя. Однак ви можете використовувати ці їстівні маленькі білі квіти для прикраси страв. Це додасть вашій страві пікантності!